Strandhotellets African Mama:”Jeg er stolt af det navn”


Af Kirsten Moth

Tanzanianske Maream Christiansen er en af ca. 45 medarbejdere i Housekeeping på ­Marienlyst Strand­hotel. “Stuepigerne” med 15 forskellige ­nationaliteter er ­hotellets uundværlige liga, der sørger for at 225 værelser hver dag står som taget ud af et boligmagasin.

HELSINGØR: – Mig? Hvorfor mig? Og hvad med mit hår? Hvordan sidder det? Og skal jeg ikke tage mit forklæde af?

Maream Christiansen, 50, er stuepige på Marienlyst Strandhotel. For uanset om man er mand eller 50 år, så er de ca. 40 ansatte i team Housekeeping stadig stuepigerne. De repræsenterer mindst 15 forskellige nationaliteter, sprog og kulturer. Langt fra alle forstår og taler dansk. Men deres arbejdskraft er så vigtig for hotellet, så der er fundet løsninger og udveje for de manglende sprogfærdigheder, sådan som det beskrives i en anden artikel her på siderne.

Artiklen sidst ændret: 7. august 2019 15:18

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018