God start nødvendig i slåskampen om oprykning fra 2. division


Af Andreas Mayerhofer

Foto: Claus Birch

FC Helsingør møder oprykkerne fra FA 2000 på udebane i anden runde af 2. division.

FODBOLD: Der er ikke plads til mange fejltrin for FC Helsingør, hvis nedrykkerne skal gøre sig gældende i kampen om 2. divisions ene oprykningsplads. Derfor er der heller ikke andet end sejre, som tæller i begyndelsen af sæsonen, og så må det gode spil komme efterhånden.

– Nu startede vi heldigvis resultatmæssigt godt med en sejr over Skovshoved i første runde. Det er helt afgørende for vores bestræbelser for at komme med i toppen, at vi får et godt udgangspunkt, og derfor skal vi også ud og slå FA 2000, siger FCH’s cheftræner, Morten Eskesen.

Artiklen sidst ændret: 12. august 2019 15:40

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018