Af Kirsten Moth

“Man behøver ikke at arve en rig onkel for at udleve sin drøm”

Familien Pociot fra Hornbæk er kommet hjem efter et års sejlads. Et år, der har ændret næsten alt. Kalenderen bliver ikke mere fyldt op med alt muligt, og familien frasorterer en hel del ting i deres liv.

PORTRÆT: Det er godt et år siden, at familien Pociot slap fortøjningerne i Hornbæk Havn og vinkede farvel til familie og venner. Forude ventede et års sejlads ombord på deres sejlbåd Freedom. Kursen blev sat gennem den Engelske Kanal, mod Sydeuropa, over Atlanten, til Caribien – og retur til Hornbæk. Til eventyr, frihed, samvær og spænding. Hvad familien fra Hornbæk ikke vidste var, at det skulle blive et år, der er kommet til at ændre næsten alt.

Artiklen sidst ændret: 10. august 2019 05:20

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu