Politiet har fået en anmeldelse om tyveri af skolecomputere på Grydemoseskolen.

Af Tine Zedeler

Tyve har stjålet 20 skolecomputere fra Grydemoseskolen

ESPERGÆRDE: Det kan godt være, at skoleeleverne stadig holder sommerferie, i hvert fald indtil på mandag. Men det gør tyvene ikke. Således er der blevet stjålet 20 skolecomputere fra Grydemoseskolen i Espergærde.

Tyvene har skaffet sig adgang via hoveddøren, og computerne er stjålet fra biblioteket og computerrummet.

Indbruddet er sket natten til tirsdag klokken 00.36 i sidste uge. Det blev anmeldt i fredags. Der er videoovervågning på stedet, oplyser vagtchef David Borchersen, Nordsjællands Politi.

Stjålet for 60.000 kroner

De stjålne computere tæller 15 af mærket Lenova Yoga og fem af mærket Asus. De er alle sammen syremærket med Helsingør Kommunes navn.

Tyveriet andrager sig til et samlet beløb på 60.000 kroner.

Professionelt indbrud

Det er langt fra første gang, at skoler i Helsingør Kommune er udsat for indbrud, hvor tyvene går efter skolecomputere..

Bare indenfor det seneste halve år, i april måned, blev der stjålet otte computere fra lærerværelset på Helllebækskolen, og i kølvandet på det 30 skolecomputere fra Mørdrupskolen. Heraf var ti helt nye og netop leveret til skolen.

Det fik i den forbindelse kommunens sikkerhedsansvarlige Ronnie Kongsted til at konstatere, at der er tale om professionelt arbejde, hvor tyvene går målrettet efter skolecomputerne.

Artiklen sidst ændret: 12. august 2019 15:40

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu