Af Andreas Mayerhofer

Kæmper for den gode oplevelse

Nordkysten Dyrehospital – artikelbanner

KRONBORG CUP: Det elendige vejr lørdag eftermiddag lavede en hel del rod i Kronborg Cups spilleplan, men styregruppen for stævnet kunne efter en lang lørdag aften præsentere en revideret spilleplan, som i løbet af søndagen fik matematikken til at gå op.

Til glæde for de 7.000 deltagere ved den enorme begivenhed.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi blev ramt af det uvejr lørdag. I vores 12 år med Kronborg Cup har vi ikke været i nærheden af at opleve noget ligende. Det ramte virkeligt hårdt i år. Vi må bare sige, at det ikke er noget, vi er herrer over, og det har deltagerne virkelig taget pænt, siger Frank Jensen fra styregruppen i en pause mellem de mange opgaver.

I alle ender og kanter af byen knokler frivillige kræfter for at få det hele til at falde i hak. Parkeringsfolk, bøfvendere, skolevagter og personer, der skal sørge for at alle mulige ting kommer fra A til B.

– Nu gør vi alt, hvad vi kan, for at resten af stævnet bliver så godt som overhovedet muligt trods udfordringerne i lørdags, hvor biler hang fast, en del af vores mad blev ødelagt af vandmasser, strømsvigt og fastkørte biler i Borsholm. I dag er vejret heldigvis med os, og det skal nok blive godt, så folk kommer her fra med en god oplevelse og forhåbentlig kommer igen til næste år, sagde Frank Jensen.

I Espergærde var Ishøjs U12-drenge på besøg. På den våde lørdag havde vestegnsklubben haft sportslig succes, så der var smil på hele flokken, da de ankom søndag formiddag.

– Vi slog vores ærkerivaler fra Brøndby i går, og det er altid sjovt. Det er et godt stævne, hvor tidsplanen bliver holdt godt og den sportslige afvikling er fin. Vores baner var ikke så gode i går, men det skulle de blive i dag, så alt er godt. Vi nyder det, sagde holdets træner Peter Jørgensen.

Vejret holdt søndagen igennem, så stævnet kunne afvikles og vinderne hædres rundt om på kommunens fodboldbaner. Der blev vist meget god fodbold med mange flotte mål, og den regnfulde lørdag var hurtig glemt af de mange unge fodboldspillere dagen efter.

anma

Artiklen sidst ændret: 12. august 2019 15:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
LaFranceshop 501042, 1751629, 10-15.000 win maj 19/20

Job i Nordsjælland

Strejf, 220955, 1753384, logo banner
Berner Pedersen, maj 19/20,  15-20.000  win ordre 1752756, oversvøm sep -nov
Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Nybolig april 19/20 10-15.000 win 1753046
Hjortgård 501136, 1751736, win 2,  aug 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu