Bagom Bolden: Mange chancer bør ikke blive en undskyldning for pointtab


Af Andreas Mayerhofer

Chancer er der nok af, når FC Helsingør spiller 2. division, men det kniber fortsat voldsomt med at få bolden i mål. Senest scorede FCH kun et mål på mere end 20 forsøg mod FA 2000. Foto: Claus Birch

Bag om bolden

Hvis chancer afgjorde fodboldkampe, ville FC Helsingør med sikkerhed fortsat være i 1. division – som minimum. Men kravet i fodbold er nu engang sådan, at mulighederne skal veksles til scoringer, før de kan tælles med i det vigtige regnskab, hvor der måles i sejre og point. Her har FC Helsingør været skidt kørende de seneste år.

Mod Skovshoved fandt Nicolas Mortensen frem til netmaskerne en enkelt gang, og det var nok til tre point. Det var det ikke mod FA 2000, som trods underlegenhed i stort set alle facetter af spillet fik lov at score i kampens første fjerdedel. Den slags er gift for nedrykkerne, for de scorer sjældent mål nok til at vende kampe, hvor de kommer bagud, til sejr.

Artiklen sidst ændret: 12. august 2019 15:09

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018