Hellebæk Skolen. (Foto: Lars Johannessen)

Af Jacob Henriques

Leder: Så starter skoleåret

Det er i dag, det sker. Vi vil igen se en strøm af børn og unge, der søger hen mod kommunens folkeskoler og ungdomsuddannelser. Efter en lang sommerserie skal de igen tilbage til en hverdag, der forhåbentlig bringer ny viden, fylder det hul, nysgerrigheden åbner og giver nye sociale kompetencer med på vejen.

For nogle er dagen den allerførste og derfor helt særlig. I mellemtrinet eller i udskolingen på den kendte skole. På gymnasiet, erhvervsskolen eller HF. På en helt ny skole. Der er med garanti ”kriller i maven” rundt omkring.

Artiklen sidst ændret: 12. august 2019 15:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu