Brandvarme kunstværker er snart klar til Simon Spies Plads


Af Jesper Munch Nielsen

Helsingørs Anonym Kunstner satte ovnen til 1.200-1.300 grader og støbte hynder.

KUNST: Bagere har tit brød i ovnen. Gravide kvinder har ifølge et uskønt slangudtryk en kage i ovnen. Helsingørs Anonym Kunstner har i de seneste dage haft kunstværker i ovnen – kunstværker, der fredag eftermiddag bliver afsløret på Simon Spies Plads.

Kommunen vil nu med flere nye kunstværker sætte fokus på pladsen, der måske ligger lidt gemt og glemt for enden af Stengade. Den mexicanske street artist Adry del Rocío maler i disse dage på en Simon Spies Plads-mur et værk, som viser fortiden og nutiden på pladsen. Og Anonym Kunstner har på kommunal opfordring lavet en håndfuld skulpturer.

Artiklen sidst ændret: 13. august 2019 14:42

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018