Sådan visualiserer KP Development deres projekt.

Af Bo Christensen

Leder: Krav kan skabe en god Cinemaby

Det er rigtig godt, at der skal bygges boliger i det gamle og nedslidte industri-kvarteret ved Rønnebær Allé, hvor byens biograf ligger. Området har gennem mange år været en skamplet i Helsingør, hvor man kun færdes, hvis man virkelig har behov for det. Så på den ene side kan det nærmest ikke gå hurtigt nok med at få udviklet det område. Det er også rigtig godt, at der fra bygherrens side lægges op til, at der skal bygges et blandet boligområde med både ungdomsboliger, seniorboliger og familieboliger. For der er et stort behov for flere boliger i Helsingør til alle aldersgrupper. Men når det så er sagt, skal der naturligvis bygges et boligområde, hvor både de enkelte boliger og det samlede område får en kvalitet der gør, at folk bliver glade for at bo der. At det bliver et dejligt område at færdes og opholde sig i.

Artiklen sidst ændret: 13. august 2019 11:43

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu