Mordet i Egebæksvang: “Jeg synes ikke en sag som d


Af Tine Zedeler

55-årige Allan Vendeldorf brænder for at opklare mordet på Else Gregersen. Ifølge ham er der tale om et justitsmord. Foto: Lars Johannessen

Freelancejournalist Allan Vendeldorf har sat sig for at vende hver en brik i en 44 år gammel drabssag, hvor den dengang 29-årige Jacob Brølling blev dømt for at myrde 56-årige Else Gregersen fra Snekkersten i Egebæksvang Skov. Allan Vendeldorf er ikke i tvivl om, at der blev begået et justitsmord.

HELSINGØR: Det er ikke mere end nogle uger siden, Allan Vendeldorf stod i spidsen for en guidet lørdagstur i Egebæksvang Skov med deltagelse af 18-19 interesserede, hvor han i detaljer fortalte om mordet på den dengang 56-årige lærerinde Else Gregersen fra Snekkersten. Rundvisningen foregik samme sted, drabet fandt sted. Der var tale om et brutalt og blodigt drab, og det var en af datidens mest opsigtsvækkende sager, som optog mange.

Artiklen sidst ændret: 13. august 2019 11:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018