Af Kirsten Moth

Benedikte Kiær sagde ikke “undskyld”:”Som socialminister kan man kun beklage”

– Det var en sober ceremoni, da Godhavnsdrengene fik deres undskyldning, siger Helsingørs borgmester, der i den aktuelle sag er tilhænger af en undskyldning, også selv om hun ikke selv kunne give den som socialminister. Hermed går hun imod holdningen hos de konservative på Christiansborg.

HELSINGØR: – Det er godt, at man nu får lukket og afsluttet dette kapitel. Det var en fin ceremoni og det skete på en sober måde. Nu håber jeg, at Godhavnsdrengene med denne officielle undskyldning får ro inde i dem selv.

Artiklen sidst ændret: 14. august 2019 16:41

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu