Af Torben Abildgaard

Debat: Historien om det grønne areal mellem Olai Kirke og Sct. Annagade

Planerne om et stort sognehus på det grønne træbevoksede areal mellem Skt. Olai Kirke og Sct. Anna­gade har mødt ganske stor modstand, og det er forståeligt nok, da helsingoranerne nødigt ser de relativt få grønne arealer i den indre by bebygget.

Af Lars Bjørn Madsen, museumsinspektør

byudvikling: Protesterne mod det nye sognehus har da også båret frugt, som det kunne læses i tirsdagens Dagblad. Byrådets udvalg for by, plan og miljø har nemlig ikke umiddelbart kunnet godkende byggeriet, og de konservative opfordrer samtidig menighedsrådet til at finde andre løsninger, gerne i samarbejde med kommunen.

Artiklen sidst ændret: 14. august 2019 10:47

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu