Lars har overtaget Rammelisten efter Henrik


Af Sten Kjærsgaard

Det gode, solide håndværk er i højsædet, og det har det været siden 1880’erne, da Carl Rasmussen grundlagde Rammelisten midt i Helsingør. Senere flyttede man lidt uden for byen - eller det der dengang var udkanten af byen, men med tiden voksede Helsingør, og Rammelisten ligger nu centralt og har haft værksted på den nuværende adresse på Kongevejen siden 1905. Fra venstre ses den nye indehaver Lars Thomsen sammen med Henrik Elving i gården på Kongevejen 19-21. Der holdes overtagelsesreception den 23. august kl. 12-16. Foto: Lars Johannessen

En af områdets meget kendte virksomheder, Helsingør Rammelistefabrik og Maskinsnedkeri på Kongevejen i Helsingør, har fået ny indehaver.

Ny ejer: Henrik Elving, 59, kom i lære på Helsingør Rammelistefabrik i 1976 og har ejet virksomheden siden 1982 og har altså været ansat i virksomheden i 43 år. Nu har han pr. 1. juli solgt til Lars Thomsen.

Lars Thomsen kender forholdene godt, han er nemlig selv uddannet fra Rammelisten i 2001 som bygningssnedker og uddannede sig efterfølgende til bygningskonstruktør. Som sådan arbejdede han først på en tegnestue og senere i et større entreprenørfirma gennem en årrække. Men han er nu vendt tilbage til Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 19. august 2019 05:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018