Tæsk og peberspray i Ålsgårde


Af Niels Berg

Der blev brugt peberspray mod en 20-årig mand under en voldsepisode i Ålsgårde søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

ÅLSGÅRDE: En 20-årig mand blev søndag aften klokken 20.37 overfaldet af en anden mand på Ellekildehavevej i Ålsgårde. Den 20-årige blev tildelt et eller flere slag i ansigtet, og gerningsmanden skulle desuden have rettet en peberspray mod ham. Årsagen til overfaldet skal muligvis findes i et pengemellemværende mellem den 20-årige og overfaldsmanden, og politiet har en formodning om, hvem gerningsmanden kan være. Politiet har dog ikke oplyst noget om, hvorvidt denne mand skulle være afhørt i mellemtiden.

berg

Artiklen sidst ændret: 20. august 2019 10:07

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018