Leder: Velkommen til endnu et kulturtilbud


Af Dorthe Carlsen

Foto: Lars Johannessen

Et levende kulturmiljø avler mere kultur. I Helsingør Kommune, hvor man har taget et helt bevidst valg om at ville satse på kulturen, giver det rigtig god mening. Der er sjældent set så mange kulturtilbud på et forholdsvist lille område. Der kommer kultur ud af revner og sprækker.

I dag fortæller vi lidt mere indgående om det nye musiksted i Helsingør, der får navnet Karosserifabrikken. Her skal der fra november måned spilles livemusik. Målsætningen er, at spillestedet skal kunne løbe rundt ved egen hjælp. På den måde er det som udgangspunkt et non-profit-set-up.

Artiklen sidst ændret: 19. august 2019 09:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018