Oplev 80 meter Helsingør og Shakespeare helt gratis


Af Jesper Munch Nielsen

Ny udstilling fortæller om mødet mellem by, slot, Hamlet, Richard III og alle de andre.

HELSINGØR: Har sommeren været dyr? Trænger man bare til en god kultur-oplevelse, der kan kaste lidt lokalt solskin ind i et hoved, der er mast af slagregn og tunge grå skyer? Så er Kronborg stedet at finde frem til.

Man skal godt nok ikke ind på selve slottet. Man skal ind i bygning 16 – et langstrakt smukt hus på sydsiden af slottet, også kaldet Lapidariet, fordi her opbevares mange sten-figurer, gipsskulpturer og så videre. Holger Danske og William Shakespeare sidder såmænd side om side i et af lokalerne. Det ser hyggeligt ud.

Artiklen sidst ændret: 21. august 2019 11:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018