Partier siger nej: Helt urimeligt at tvangsflytte folk


Af Jesper Munch Nielsen

Fra højre er det Christian Holm Donatzky fra De Radikale, Jan Ryberg fra Lokaldemokraterne, Helena Jørgensen og Allan Berg Mortensen fra Enhedslisten, der sammen med SF stiller forslag om en dispensationsansøgning. (Foto: Lars Johannessen)

Helsingør Byråd bør benytte mulighed for at få ministeren til at tage Nøjsomhed med Sudvej af ghetto-liste, mener politikere.

HELSINGØR: Det er Enhedslisten, De Radikale, Lokaldemokraterne og SF, som på mandagens byrådsmøde vil stille forslag om, at boligminister Kaare Dybvad skal opfordres til at pille boligområdet Nøjsomhed med Sydvej af statens ghetto-listen. Det kan forhindre, at beboerne i 96 boliger på Nordvej og Sydvej skal tvangsflyttes til andre boligområder næste år.

Artiklen sidst ændret: 20. august 2019 09:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018