Slåskamp i centrum: Nu er de ikke venner mere


Af Niels Berg

To nu tidligere venner var oppe at slås for sjov her på Simon Spies Plads i mandags. Foto: Lars Johannessen

HELSINGØR: To mænd, der af Nordsjællands Politi bliver beskrevet som “tidligere venner”, kom mandag eftermiddag op at slås i Helsingør centrum, nærmere betegnet på Simon Spies Plads. Deres slagsmål forstyrrede den offentlige ro og orden og de blev begge sigtet for overtrædelse af politiets ordensbekendtgørelse. Det skete efter at en patrulje fra Nordsjællands Politi var blevet tilkaldt. Der var tale om en 31-årig mand uden fast adresse samt en 34-årig mand fra Helsingør. De oplyste begge to, at de bare havde været oppe at slås for sjov.

berg

Artiklen sidst ændret: 20. august 2019 11:06

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018