Vapnagård-formand: “Halal-kød til fester, så slipper vi for en masse diskussioner”


Af Kirsten Moth

52 nationaliteter er repræsenteret, når Vapnagård på lørdag inviterer områdets knapt 4000 beboere til kæmpe fest i anledning af 50-års jubilæet i Helsingørs største boligområde og Danmarks næststørste boligafdeling.

HELSINGØR: Når Vapnagård på lørdag slår dørene op til det helt store brag af en jubilæumsfest, bliver det i høj grad en multikulturel fest. Hele 52 nationaliteter er nemlig repræsenteret blandt de ca. 4000 beboere på Vapnagård, Helsingørs største almene boligområde og Danmarks næststørste boligafdeling, der lørdag fylder 50 år.

Artiklen sidst ændret: 22. august 2019 13:08

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018