Betina og Berit står sammen om brillanter og jordbærtærter


Af Kirsten Moth

Berit Greisholm til venstre og Betina Jensen har lavet en utraditionel konkurrence med jordbærtærter og en enkelt brillantring til en værdi af 10.000 kroner. Foto: Torben Sørensen Foto: Torben Sørensen

– Vi skal stå sammen og støtte hinanden for at bevare en levende by, siger smykkebutiksindehaveren og bagermesteren.

HELSINGØR: Kun fantasien sætter grænser for, hvordan samarbejder kan indgås og hvad de kan føre til.

Det er to kvinder, begge med i Helsingør Handel, et levende eksempel på. De har nemlig blandet noget så usædvanligt som flødeskum og en brillantring.

Og hvordan Berit Greisholm, indehaver af Greisholm Guld og Sølv på Stengade, og Betina Jensen, bagermester i Brødcooperativet, Kvickly i Stjernegade, er kommet på deres utraditionelle idé, skyldes oprindeligt, at de kender hinanden fra en fælles arbejdsplads i Helsingør for mange år siden.

I de mellemliggende år er de gået hver sin erhvervsvej. Men da de begge fortsat arbejder i Helsingør og mødes i Helsingør Handel, stikker de ind imellem ind hos hinanden til en snak.

Og nu er de blevet enige om, at Betina producerer 200 jordbærtærter, og i én af dem ligger der, om ikke en brillantring, så et værdibevis på en brillantring til en værdi af knap 10.000 kroner. Konkurrencen om, hvem der finder værdibeviset på brillantringen, begynder den 30. august.

– Vi synes, at samarbejdet mellem forretningerne i Helsingør skal fremmes. Vi skal støtte hinanden og passe på hinanden, så vi bevarer en dejlig, levende by, siger Berit Greisholm, der har lagt en 14 karats guldring i et dansk design med en 0,20 karat brillant ind i konkurrencen. Det vil sige i en af de 200 jordbærtærter.

– Når de 200 jordbærtærter er solgt, så slutter konkurrencen, fortæller Berit Greis­holm og Betina Jensen.

Artiklen sidst ændret: 21. august 2019 16:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018