Leder: Lad kunderne udvikle forretningen


Af Jacob Henriques

Helsingør Dagblads chefredaktør (Foto: Lars Johannessen)

For godt femten år siden gik Klaus Toft og rumsterede med en idé. Han ville hjælpe alle os, der ganske ofte står foran køledisken i supermarkedet uden nogen klar idé om, hvad familien skal have til aftensmad en time senere. Så ganske ofte står den på pasta og kødsovs eller en af de andre tre retter, som vi kan lave i søvne.

Klaus havde en solid erfaring fra fødevareindustrien, men han anede ikke noget om e-handel. Det gjorde til gengæld Bjarne Marell, så de to besluttede sig for at gå sammen om at skabe det, vi i dag kender som ”Retnemt Måltidskasser”. En virksomhed, der begyndte i Kvistgård, og som i dag holder til på Ole Rømers Vej, hvor den har 70 ansatte, der leverer omkring 50.000 kuverter om ugen til travle og sultne familier.

Artiklen sidst ændret: 21. august 2019 16:47

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018