Leder: Juleaften for de frivillige


Af Mads Birch

Den 24. er en dato, vi forbinder med juleaften, og her i byen kan vi vel nærmest også udråbe dagen i morgen, den 24. august, som en af årets store højtider for det frivillige samfund i Helsingør. Her afholdes nemlig årets Sundtoldsmarked, og det er en begivenhed, der er kulminationen på flere hundrede frivillige kræfters hårde arbejde gennem et helt år.

Sundtoldsmarkedet varer kun en enkelt dag, men bag det store historiske marked ligger mange og lange forberedelser, der kun kan lade sig gøre, fordi en lang, lang række mænd og kvinder har valgt at deltage i projektet.

Artiklen sidst ændret: 23. august 2019 15:16

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018