Spritbilist kastede op efter ulykke


Af Niels Berg

Lørdag formiddag blev den 22-åriges næsten smadrede Mercedes hentet og kort bort fra ulykkesstedet i Ålsgårde. Foto: Torben Sørensen

ÅLSGÅRDE: Politiet har sigtet en 22-årig mand fra Helsingør for spirituskørsel efter at han lørdag aften klokken cirka 22.20 kørte galt i en bil på Ndr. Strandvej i Ålsgårde.

Ifølge politiet så tørnede han frontalt ind i en parkeret bil ud for nummer 261. Der er ingen oplysninger om, hvor høj bilens hastighed var, eller i hvilken retning den kørte da sammenstødet skete.

Føreren kunne selv stå ud af bilen, men begyndte straks efter at kaste op på vejen, berettede anmeldere fra stedet. Hans bil, en nyere Mercedes stationcar, var slemt medtaget og måtte flyttes fra vejen og ind på en nærliggende parkeringsplads, så kørebanen kunne gøres farbar igen.

Den 22-årige blev kørt til skadestuen, hvor der blev taget en blodprøve på ham. Betjentene skønnede nemlig, at han var spirituspåvirket, da de traf ham på ulykkesstedet, og han er sigtet for spirituskørsel og for overtrædelse af færdselsloven.

berg

Artiklen sidst ændret: 26. august 2019 12:18

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018