“Vi er bare ved at lave en musikvideo”


Af Niels Berg

Det var en musikvideo, der var ved at blive "skudt" på Vapnagård lørdag aften. Foto: Ritzau Scanpix/Iris

HELSINGØR: Politiet fik lørdag aften omkring klokken 19.30 flere henvendelser fra beboere på Vapnagård, som var blevet utrygge ved synet af omkring fyrre formummede mænd, som havde taget opstilling på Borgmester P. Christensens Vej. De havde alle sorte masker på og så ikke specielt hyggelige ud. Vagtchefen ved Nordsjællands Politi i Helsingør dirigerede straks tre patruljevogne til området og var forberedt på det værste, men frygten var ubegrundet, skulle det vise sig.

Der var nemlig tale om en filmoptagelse til brug for en kommende musikvideo. Hvem kunstneren er har politiet ikke kunnet oplyse noget om. Men en 19-årig mand fra Helsingør stod frem som ophavsmand til scenariet og fortalte, at optagelserne med de maskerede mænd var færdige ved 20-tiden. Det noterede politibetjentene og kørte fra stedet igen. Men som vagtchef, politikommissær Søren Bjørnestad siger:

– Der var ikke tale om en ulovlig handling, men det er altid en god idé at orientere politiet før man sætter gang i den slags aktiviteter i det offentlige rum. Så havde vi kunnet fortælle de bekymrede borgere, hvad det drejede sig om med det samme.

berg

Artiklen sidst ændret: 26. august 2019 12:18

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018