Flemming Skov var forud for sin tid


Af Helsingør Dagblad

Flemming Skov Jensen havde klare holdninger til ansvaret for lønmodtagernes penge. Foto: Søren Nielsen

MINDEORD: Flemming Skov Jensen stod fra 1988 til 2004 i spidsen for Lønmodtagernes Dyrtidsfond. Han manifesterede dyrtidsfonden som den tålmodige og langsigtede investor, som gerne samarbejdede med virksomhedsejere og topledere om at skabe nye industrier og arbejdspladser. Men samtidig stod han fast på, at dyrtidsfonden ikke skulle investere i udsigtsløse projekter – og var på den måde med til at sikre gode afkast til medlemmerne.

Artiklen sidst ændret: 3. september 2019 10:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018