Ejendom evakueret: Kokken glemte maden i ovnen


Af Kirsten Moth

Fra denne ejendom på Stenvinkelsvej i Helsingør blev beboerne evakueret klokken fire lørdag morgen. Foto: Lars Johannessen Foto: Lars Johan

Alle beboerne i ejendommen på Stenvinkelsvej i Helsingør måtte lørdag morgen ved firetiden ud af sengene, da ejendommen var indhyllet i kraftig røg.

HELSINGØR: Beboerne i alle lejlighederne i en beboelsesejendom på Stenvinkelsvej 6 i Helsingør måtte evakueres, da der ved fire-tiden tidligt lørdag morgen opstod en meget kraftig røgudvikling på stedet. Ingen kom heldigvis noget til.

Da politi og brandfolk havde været alle lejlighederne igennem, fandt de årsagen til røgudviklingen. Det var nemlig en meget uheldig kok, en 41-årig mand, der havde efterladt noget mad i emballage i en ovn, der ifølge politiets oplysninger stadig stod tændt.

Overtrædelse af loven

Både mad og emballage var forlængst forkullet og røgen bredte sig i etageejendommen.

Manden bliver nu sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Det gør man, ifølge vagtchefen i Nordsjællands Politi, når man ved mangel på opmærksomhed er årsag til brand eller røgudvikling.

– Det kan være glemte stearinlys, en tændt kogeplade eller som her en tændt ovn med mad i, som man glemmer. Det kan ske for os alle, men det er altså en overtrædelse af loven, påpeger vagtchefen.

Artiklen sidst ændret: 7. september 2019 09:52

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du fejre Valentinsdag?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018