Uadskillelige brødre kæmper for mor i tv-program


Af Kirsten Moth

Deres mor fik en blodprop efter hårde tider med stress og en konkurs i hendes virksomhed. Alligevel har moderen altid været der for sine fire børn i familien Skou. Nu vil brødrene Casper og Niclas prøve en vinde en posefuld penge, så deres mor kan få nye tænder og komme ud af sin gæld.

TV: Da det sker, er Casper på studietur i Barcelona. Lillebroderen Nicklas vågner om natten ved et bump. Det er hans mor, der er faldet om i lejligheden i Espergærde. Hun har fået en blodprop og takket være Nicklas’ hurtige indsats med førstehjælp, hvor han får lagt sin mor i aflåst sideleje, lagt tungen til side og ringet efter en ambulance, får han reddet deres mors liv.

Artiklen sidst ændret: 10. september 2019 09:12

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018