Af Bo Christensen

Leder: Modvind på cykelstien

Mens cyklisterne bliver flere og flere i København og de andre store byer, så ser vi ikke det samme billede her i Helsingør kommune. Som man kan læse i dagbladet i dag, så lader helsingoranerne i stigende grad cyklen stå og tager bilen.

Der er gode forklaringer på, at cyklismen går frem i de store byer. For her er det oftest den hurtigste og letteste måde at komme frem på. Særligt fordi man ikke behøver at tænke på parkering af bilen. Men de store byer er heller ikke kommet sovende til det. København har gennem mange år satset målrettet på at give cyklisterne betydeligt bedre vilkår. Det har båret frugt.

Artiklen sidst ændret: 10. oktober 2019 11:08

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu