75-årig bad falske rengøringsfolk skrubbe af


Af Niels Berg

Skrub af, sagde en 75-årig kvinde til to falske rengøringsfolk. Foto: Ritzau Scanpix/Iris

HELSINGØR: Politiet tvivler stærkt på, at to personer, en mand og en kvinde, som onsdag formiddag mødte op ved en døren til en lejlighed på Hesteskoen på Vapnagård og fortalte beboeren, en 75-årig kvinde, at de kom fra et rengøringsfirma, havde rent mel i posen. Heldigvis havde beboeren samme opfattelse, og nu jagter politiet den mistænkelige duo.

Parret hævdede, at det var sendt ud for at gøre rent i kvindens bolig, men det lod den 75-årige sig ikke narre af, for hun fik gjort rent af et andet firma, og afviste derfor at lukke dem ind.

Hun har beskrevet kvinden som østeuropæisk af udseende, almindelig af bygning, brun i huden, talte dansk med accent, iført tørklæde og sort tøj. Hun medbragte en støvsuger. Manden var også udenlandsk af udseende, brun i huden med kort, sort, krøllet hår. Han talte et fremmedsprog og medbragte spand og gulvskrubbe.

Om de to også var på spil i Hørsholm senere på dagen, er der ingen oplysninger om. Men her henvendte et par, som så ud til at være fra Sydeuropa, sig til en ældre medborger i hendes hjem og bad om at få lov til at låne en blyant og noget papir. Mens kvinden skrev sneg hendes kumpan sig ind i boligen og stjal den 90-åriges smykker.

berg

Artiklen sidst ændret: 12. oktober 2019 11:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018