Brønshøj-træner gider ikke købeklubber


Af Andreas Mayerhofer

Michael Madsen elsker traditionel dansk fodboldkultur med søndagshygge, pølser og øl. Som spiller var han i 1997 i Superligaen med AB , og i dag er han i Brønshøj. To af københavnerfodboldens traditionshuse. Han er bekymret over indtoget af udenlandske investorer i danske klubber. Foto: Lars K. Mikkelsen/Ritzau Scanpix

Michael Madsen er indforstået med, at penge styrer forløbet i topfodbolden, men han er bekymret for den danske fodboldkultur, og han gider ikke selv arbejde i en klub med udenlandske ejere.

FODBOLD: De fleste er formentlig bekendt med pengenes magt i nationalsporten, og i branchen jagtes den næste mønt for at styrke klubbens mandskab. Adskillige klubber i den professionelle del af dansk fodbold er købt op de seneste år, og Fremad Amager, Næstved og FC Helsingør er blot de seneste skud på stammen. Et træ som Brønshøjs træner Michael Madsen ikke gider at sidde i.

Artiklen sidst ændret: 13. september 2019 08:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018