Flynderens gårdkatte er i topform


Af Tine Zedeler

Flynderupgård har siden april måned arbejdet sammen med Dyrlægehuset Arken om et projekt, der går ud på at skabe raske gårdkatte.

ESPERGÆRDE: Flynderupgårds gårdkatte har det så godt som aldrig før. Det seneste halve års tid er der blevet gjort en større indsats for at indfange gårdens katte, som alle er blevet steriliseret, øremærket og vaccineret som led i projekt Raske Gårdkatte.

– Det er noget, vi sammen med Dyrlægehuset Arken har arbejdet sammen om siden april måned. Bestanden er gjort mindre, og vi arbejder fortsat på at få indfanget de sidste vildkatte, der holder til her i perioder, fortæller Sophie Melgaard, grøn koordinator, Flynderupgård.

Artiklen sidst ændret: 20. september 2019 11:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018