Silas vil dreje bibliotekspenge til Sundtolden


Af Helsingør Dagblad

Silas Drejer peger på de 44 millioner kroner på bibliotekernes budget. Foto: Lars Johannessen

Vi skal i hvert fald ikke tage pengene fra børnene, siger Kulturudvalgets næstformand.

HELSINGØR: Alle gode hjerner er i sving for at finde ud af, hvordan der kan blive penge til at sikre koordineringen af næste års Sundtoldsmarked, som efter Kulturudvalgets planer skal smeltes sammen med træskibs-sejladsen Øresund på Langs.

I fredags gjorde socialdemokraten Peter Poulsen opmærksom på, at der er mange andre store begivenheder, hvor de frivillige hjælpere nok kunne bruge en hjælpende hånd fra kommunen, men hvor man i årevis har klaret sig selv. Han blev bakket op af partifællen Bettina Svinggaard, der tilslutter sig, at man skal prøve at få oprettet en mere bred stilling som event-koordinator.

Artiklen sidst ændret: 19. september 2019 11:25

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018