Flere anmeldelser: Vrede og fulde mænd i gaderne


Af Niels Berg

Politiet havde travlt med at rende efter fulde og gale mænd i Helsingør gader i torsdags. Civilpersonerne på fotografiet har ikke noget med de omtalte sager at gøre. Foto: Lars Johannessen

Politiet har fået flere anmeldelser om fulde og truende mænd i Helsingør. En af dem manglede fortænderne …

HELSINGØR: Først fik politiet anmeldelse om en mand, som ved 16-tiden i torsdags gik gennem Sct. Anna Gade, mens han råbte og skreg og gjorde udfald mod en fodgænger.

Herefter forsvandt manden mod Helsingør Station. En patrulje kørte til området, hvor det dog ikke var muligt at finde den unge mand.

Episoden blev snart fulgt af andre anmeldelser om vrede og berusede mænd, som gjorde livet surt for andre i Helsingør centrum.

Klokken 18.07 kom en 14-årig lokal dreng således cyklende i langsomt tempo i Sct. Anna Gade med to gående kammerater, da en mand kom cyklende bagfra og kørte ind foran drengen, så han blokerede for ham.

Næsesnitter

Manden råbte ad drengen og knyttede sin hånd mod ham.

En 22-årig mand fra Helsingør kom den 14-årige til hjælp, hvilket fik manden, som ikke havde nogen fortænder, til at sænke sin knyttede hånd, men ikke før han havde strejfet den 14-åriges skulder.

Da den hjælpsomme borger kom tættere på, forsøgte han at få manden væk fra drengen, hvilket resulterede i, at manden slog ud efter ham og snittede ham på næsen. Herefter forlod manden stedet på sin cykel.

Smidt i detentionen

Der skulle være tale om en dansk udseende mand, 40-55 år, cirka 168 centimeter høj, almindelig af bygning, hvid i huden, kort til mellemlangt hår. Iført mørkeblå jakke eller kraftig trøje. Han kørte på en blå damecykel.

Endelig kom en mand klokken 21.48 ind i 7-Eleven på Helsingør Station, hvor han opførte sig truende og skabte uro. De ansatte slog alarm til politiet, og en patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 53-årig mand fra Hornbæk.

Han blev taget med på stationen, hvor han blev lagt til at sove branderten ud.

Artiklen sidst ændret: 20. september 2019 13:33

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018