Nordsjælland tabte for fjerde gang i træk


Af Helsingør Dagblad

Kasper Kisum blev topscorer for Nordsjælland?med fem mål. ?Arkivfoto: Claus Birch

NH-SJE 23-29 (11-14)

Hjemme i Helsinge Hallerne skulle Nordsjælland Håndbold forsøge at få sæsonens første point mod formstærke SønderjyskE.

HÅNDBOLD, LIGA: fjerde gang skulle helst være lykkens gang for Nordsjælland Håndbold, da de fredag klokken 18.00 hjemme i Helsinge Hallerne tørnede ind i SønderjyskE.

Hjemmeholdet har stadig ikke prøvet at vinde i ligaen i den nye sæson, hvor gæsterne omvendt før dagens kamp havde skrabet fire point sammen i de første tre runder med sejr over Skjern og senest en storsejr over Kolding IF. Begge kampe spillet hjemme i Sønderborg.

Sidst de to hold mødte hinanden var i februar, hvor Nordsjælland vandt en målrig kamp der endte 33-30 i netop Helsinge Hallerne og fredagens kamp fulgte samme tendens.

Nordsjælland indledte kampen med et hurtigt mål af Kasper Kisum, men gæsterne bragte bolden i kassen næsten lige så hurtigt i den anden ende.

Og det blev også kampbilledet i store dele af første halvleg, hvor holdene skiftedes til at score.

Efter 12 minutter havde begge hold prøvet at være foran med et enkelt mål, men ingen af dem kunne dog for alvor stikke af. Det skyldes ikke mindst godt målmandsspil på begge hold, hvor især hjemmeholdets Frederik Andersson tog mange skud.

Seks dårlige minutter

Det var Nordsjælland, der havde bolden mest, men samtidig havde de også svært ved at bryde igennem SønderjyskE-muren, hvorfor dommeren også ved flere lejligheder markerede armen for passivt spil.

Omvendt havde gæsterne efter 20 minutters spil for alvor smurt kontramaskine, der i den grad gjorde ondt på Nordsjælland.

Med fire minutter tilbage af første halvleg stod det 8-13, og Nordsjælland måtte derfor også satse meget mere offensivt.

Samtlige angreb blev spillet i overtal, hvilket faktisk også hjalp.

Holdene gik til pause ved stillingen 11-14, og Nordsjælland kunne se tilbage på en halvleg, som de egentlig havde været fint med i, men hvor seks dårlige minutter endte med at koste dem dyrt.

Miraklet udeblev

SønderjyskE satte sig hurtigt på anden halvleg, hvor de allerede efter fire minutter havde fordoblet måldifferencen fra tre til seks ved stillingen 12-18.

Nordsjælland fik ellers flere redningskranse i form af to tominutters-udvisninger til udeholdet.

Dem fik de dog ikke udnyttet, og med 10 minutter tilbage af kampen, var der ufattelig lang vej til point, da stillingen stod 18-25.

Miraklet i Helsinge Hallerne udeblev desværre også, og kampen sluttede 23-29. Målmand Frederik Andersson blev kåret som hjemmeholdets bedste spiller.

Cheftræner Simon Dahl var ikke så overraskende alt andet end tilfreds efter kampen.

– Vi er ikke i nærheden af at få point i denne her kamp, selvom vi egentlig starter fint. Man må bare rose SønderjyskE, som vinder fortjent, fortjent, sagde Simon Dahl.

Artiklen sidst ændret: 20. september 2019 22:21

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018