Indsatsleder: ”Der er fuldstændig styr på branden”


Af Helsingør Dagblad

Foto: Torben Sørensen

ESPERGÆRDE: Fredag klokken 21.15 modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om en brand i en lagerbygning på Bybjergvej i Espergærde.

Meldingen fra politiet klokken 22.30 var, at der var flammer i taget, og at man havde afspærret området omkring bygningen. omkring klokken 06 lørdag morgen meddelte Nordsjællands Politi, at røgudviklingen var stoppet, og at der ikke længere var nogen sundhedsfare forbundet med hændelsen, hvilket også bekræftes af Nordsjælland Brandvæsen, som stadig er til stede i Espergærde.

– Vi er så langt i forløbet, at der er fuldstændig styr på branden nu, fortæller Kim Breum Welle, Der er indsatsleder i Nordsjælland Brandvæsen

kunne have været værre

Hele natten har mere end 50 mand været med til at slukke branden, der dog stadig på nuævrende tidspunkt kræver en del efterslukning.

– Det hele er faldet sammen, og vi kan ikke komme ind i hallen, fordi faren for skader er stor. Vi bruger rigtig meget vand og har været herude i rigtig mange timer, forklarer Kim Breum Welle.

Han er dog tilfreds med, at den strategi, man havde lagt for at slukke branden, lykkedes.

– Det kunne være blevet meget værre. Lagerbygningen støder op til en masse andre lagerbygninger, som også kunne være blevet ramt. Derfor er vi selvfølgelig glade for, at vores plan A virkede, forklarer indsatslederen.

Det vides endnu ikke, hvad årsagen til branden er.

Artiklen sidst ændret: 21. september 2019 09:56

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018