Lyserød dametur for brysterne


Af Helsingør Dagblad

Espergærde Centret og EIF’s Venner var med til at bakke op om Kræftens Bekæmpelse.

ESPERGÆRDE: Hele Espergærde Centret har lørdag været peppet op med balloner for at markere Lyserød Lørdag. Centerledelsen bakker op om den landsdækkende event i Kræftens Bekæmpelses løbende kampagne for at få has på brystkræftens forbandelse.

Det var ikke sorg og sygdom, der kom til at dominere. Et sted kunne alle børn få malet lyserøde kinder, og et andet sted var der gratis candyfloss. Ved middagstid trak høj sol og dusigten til en skovtur i godt selskab over 30 smilende kvinder og enkelte mænd til centertorvet ud for Café Kaffeblomst, der sammen med EIF’s Venner og Espergærde Revyn solgte “turpas” for en halvtredser.

Artiklen sidst ændret: 6. oktober 2019 12:43

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018