4 x Launbjerg synger for påAktivitetsmessen


Af Helsingør Dagblad

Jacob, Søren og Henrik Launbjerg tager Jeppe med på messen på mandag. Foto: Torben Sørensen

90 udstillere tager imod i Helsingør Hallen med inspiration til en bedre hverdag for ældre og seniorer.

HELSINGØR: Hvordan sikrer man sig bedst imod indbrud og svindlere? Hvad er det med de der magnet-smykker? Kan man få tilskud til særlige indlæg i skoene? Hvem vil med ud at fiske? Hvordan er det at sidde i en handicap-scooter?

Næsten uanset hvem man er, er der inspiration at hente på Aktivitetsmessen for ældre og seniorer i Helsingør Hallen i dag. Den er arrangeret af Helsingør Kommunes ældrekoordinator Hanne Andersen og en frivillig arbejdsgruppe, og i år er der hele 90 forskellige udstillere.

Gratis for alle

Det er gratis at komme ind på messen, og gratis for de lokale foreninger at byde sig til med alskens aktiviteter. Slægtsforskning og andre hobbyklubber, aftenskoler, flere forskellige patientforeninger, politi og kommune er selvskrevne, og desuden er der en kommerciel afdeling med service- og vareudbud specielt for ældre.

I år er det socialudvalgsformand Mette Lene Jensen, der holder åbningstalen klokken 12.30, og klokken 14-14.45 går brødrene Launbjerg alle fire på scenen – både Søren, Henrik, Jacob og Jeppe.

Det hele varer til klokken 16. Så skal der pakkes ned og ryddes af, og den opgave ligger for en stor del også hos de mange frivillige arrangører og udstillere.

Artiklen sidst ændret: 7. oktober 2019 09:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018