Ældre fortjener værdig alderdom


Af Jesper Munch Nielsen

Enhedslisten og Lokaldemokraterne har meldt fra til forlig.

BUDGET: To partier har indtil videre forladt forhandlingerne om Helsingør Kommunes 2020-budget. Det er Enhedslisten og Lokaldemokraterne, som har afvist at være med til at spare så meget og på den måde, som borgmester Kiær har bebudet.

Enhedslistens Helena Jørgensen påpegede, at Helsingør Kommune ikke behøvede at være duks og overholde alle regler – inklusiv det økonomiske loft, som regeringen og Kommunernes Landsforening har lagt over serviceudgifterne i blandt andet Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 8. oktober 2019 12:52

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018