Leder: Et job med mening


Af Helsingør Dagblad

(Foto: Kåre Viemose/Ritzau Scanpix)

På muren ved hjemmeplejen i Helsingørs nye domicil hænger der to store bannere. “Søger du job med mening?” står der med store bogstaver. Hjemmeplejen i Helsingør har gennem længere tid haft problemer med at rekruttere nok kvalificeret arbejdskraft. Derfor har mange stillinger stået ubesatte og forbruget af vikarer har været højt. Det er set i det lys, at hjemmeplejen har sat gang i kampagnen om et job med mening. Der er da heller ingen tvivl om, at det giver rigtig god mening at hjælpe primært ældre mennesker med de ting, som de ikke længere selv kan klare.

Artiklen sidst ændret: 8. november 2019 08:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018