Frihed.

Af Kirsten Moth

Kløvedal: “Dengang var Øresund stadig fyldt med springende marsvin og tunfiskeflokke”

Helsingør Dagblad har fået lov til at bringe enkelte kapitler fra Troels Kløvedals bog “Den tynde hud”. Her får du kapitel 14.

BOG: Jeg fyldte femten år den 2. april 1958 og kom i lære i juni.

Dem der bestemte over mig, det vil sige Københavns Børneværn, min værge, min gamle kostskole og måske et par ord fra min søster Hanne, syntes jeg var for ung til at klare mig helt alene.

Derfor fandt man en ældre dame i en gammel villa oppe på Marienlyst Allé, ikke mere end fem minutters cykling fra værftet, som jeg skulle bo hos, ja, nærmest flytte ind hos som en slags plejesøn. Hun fik penge af børneværnet for at have mig boende og selv kunne jeg så beholde de niogtyve kroner, jeg tjente om ugen, men så skulle jeg også selv holde mig med tøj.

Artiklen sidst ændret: 9. november 2019 08:11

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu