Helsingør Dagblads chefredaktør (Foto: Lars Johannessen)

Af Bo Christensen

Leder: Hjælper vi dem, der har mest brug for det?

For nogle måneder siden holdt vi en sommerfest på Helsingør Dagblad. Vi havde en skøn aften på restaurant Strejf i Helsingør, hvor vi fik god mad og vin og hyggede os i hinandens selskab. Da aftenen var ved at være slut, og det var tid til at tage hjem, gik vi ud på stationen. Lige udenfor restauranten sad der flere hjemløse denne fredag aften i august. En af dem var en kvinde, som nok var i 50’erne, selv om hun så meget ældre ud. Hun sad i en kørestol og så meget forhutlet ud. Det, der gjorde størt indtryk på mig, var, at det nederste af hendes ben nærmest var helt sorte. Det lignede, at der var gået koldbrand i benet. Det så i hvert fald ikke godt ud. Så her stod vi glade og mætte og kiggede på kvinden, der var havnet et sted i livet, hvor ingen bør ende. Jeg følte mig magtesløs i situationen. Jeg havde lyst til at hjælpe, men jeg anede ikke hvordan.

Artiklen sidst ændret: 9. november 2019 08:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal Movia holde fast i planerne om at udfase mimrekortet, som er en rabatordning for pensionister?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu