Sensorer var smadret da dæktyve slog til


Af Niels Berg

Klodser af imprægneret træ afløste trailerens hjul. Foto: Lars Johannessen

En lastvognstrailer i Havreholm står tilbage på træklodser efter at fire hjul af dens hjul er blevet stjålet.

HAVREHOLM: Fra en påhængsvogn til en lastbil er der mellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 06.15 stjålet dæk og fælge fra entreprenør- og vognmandsfirmaet TS i Havreholm.

Påhængsvognen, som holdt på Klosterrisvej, var sat op på træklodser i forbindelse med tyveriet. Medindehaver af virksomheden Anne-Lise Svendsen fortæller, at traileren er forholdsvis ny, og at tyvene har stjålet fire af dens seks dæk med fælge.

Værdien af det stjålne skønner hun til at ligge på mellem 20.000 og 30.000 kroner. Hun oplyser i øvrigt, at den sensor, der tænder for lysene på pladsen når der kører vogne ind, på forhånd var blevet smadret af ukendte gerningsmænd.

Nu skal det være slut

– Vi er brandærgerlige over tyveriet, som giver os en masse besvær – og udgifter, for der er altid selvrisiko på, siger Anne-Lise Svendsen.

For at komme lignende tyverier til livs monterer firmaet i løbet af denne uge et helt nyt og højteknologisk overvågningssystem på pladsen, som til enhver tid vil kunne afsløre gerningsmænd, der forsøger sig med tyverier fra vognmandsfirmaet.

berg

Artiklen sidst ændret: 9. oktober 2019 14:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018