En ommer: Kun plads til én Rolighed


Af Kirsten Moth

Et navn til et nyt boligområde i Espergærde vækker protester og skal genbehandles i det politiske udvalg.

ESPERGÆRDE: Der er kun plads til én Rolighed i Helsingør Kommune. Og i Helsingør hedder boligselskabet Boliggårdens afdeling otte på Pontoppidansvej allerede Rolighed. Derfor må det nye boligområde i Espergærde med ca. 700 nye boliger angiveligt ikke blive døbt Rolighed.

Det havde et flertal af politikere ellers vedtaget i det seneste møde i Helsingør Kommunes udvalg for by, plan og miljø. De finder navnet passende, idet de mange hundrede boliger skal bygges i det gamle industrikvarter i Espergærde, tæt på Rolighedsmoserne.

Artiklen sidst ændret: 14. oktober 2019 12:58

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018