Estrid Dyekjær fra Ålsgårde er indstillet til Debutantprisen 2019. Foto: Lars Johannessen

Af Claus Kjærsgaard

To lokale forfattere kæmper med om debutantpris

Estrid Dyekjær og Anette Leck Bachmann er begge indstillet til Debutantprisen, men kampen bliver hård.

HELSINGØR: Hvilken debutant har skrevet årets bedste bog? Det spørgsmål forsøger Bogforum hver år at finde en slags svar på. I år uddeles prisen den 15. november på den store bogmesse, og to lokale forfattere har en chance for at vinde.

Både Estrid Dyekjær fra Ålsgårde og Anette Leck Bachmann fra Helsingør er nemlig indstillet. De har dog rigtig mange konkurrenter. I år har forlagene indstillet ikke færre end 46 kandidater, flere end nogensinde før. Tre eller fire af forfatterne kommer med på en shortliste, der offentliggøres den 5. november.

Artiklen sidst ændret: 17. oktober 2019 05:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu