Helge testamenterede sit hus til plejehjemmet Strandhøj


Af Kirsten Moth

– Det er dejligt at være med i noget, hvor man virkelig kan se og høre, at det gør en forskel, siger Lillian Mathiesen, formand for Strandhøjs Venner og den fond, der er kommet ud af arven fra Helge Aage Rasmussen i Kvistgård.

ESPERGÆRDE: Det er ikke kun høns til glæde for demente beboere på plejehjemmet Strandhøj i Espergærde, som fonden Strandhøjs Venner har sørget for. Der er masser af planer i støbeskeen, ligesom fonden allerede har været med til at finansiere flere tiltag for at fremme beboernes velfærd og trivsel i hverdagen.

Artiklen sidst ændret: 18. oktober 2019 06:45

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018