Af Pernille Hermann

Her får drømmen en chance for tusinder af skolebørn i Cambodia

Aflagte skole- og administrations-computere fra Helsingør Kommune får nyt liv på skoler i Asien. Syv gråhårede mænd gør dem klar og sørger for, at alt går rigtigt til.

HELSINGØR: Den anden uge i november går en containere af sted fra Danmark til Cambodia med 100 brugte skolecomputere fra Helsingør Kommune – og så mange aflagte skolemøbler, som der er plads til. Det sker et par gange om året.

– Byrådet har jo besluttet, at skolerne skal gå over til Cromebooks, så vi udfaser lidt over 7000 skolecomputere over tre år, når de er fire-fem år gamle. Der er også pc’er fra administrationen og fra institutionerne, og vi fordeler dem til forskellige velgørende organisationer, fortæller it-koordinator Jes Sørensen.

Artiklen sidst ændret: 18. oktober 2019 05:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu