Af Pernille Hermann

Prægtige grin i revyen

Espergærde Revyen fortjener en folkevandring til Gymnasiet her i weekenden – og der er plads nok.

ESPERGÆRDE: Der er på forhånd solgt over 1100 billetter til Espergærde Revyens fire forestillinger, men der er stadig al mulig grund til at lokke flere til. Der er både plads og stole nok i gymnasiets store sal, så kom nu af sted!

Selv med et ganske lille publikum ved generalprøven torsdag aften spillede revyholdet med et imponerende veloplagt overskud. “Den bedste revy nogen sinde” lød det bagefter, men sådan er det nu hvert år. Man bliver så glad og medgørlig, når man bliver godt underholdt.

Artiklen sidst ændret: 18. oktober 2019 21:09

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du lægge øre til et nyt kunstværk foran sundhedshuset?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu