Af Claus Kjærsgaard

Diskoteksgæst havde kokain med i byen

En uønsket gæst viste sig ikke at have rent mel i posen.

HELSINGØR: Et godt samarbejde med dørmændene i nattelivet første natten til søndag til anholdelsen af en 40-årig mand fra Espergærde. Lidt over klokken tre, natten til søndag kontaktede dørmændene i Old Irish Pub i Søstræde politiet. De havde fat i en mand, som de ikke ville have ind i diskoteket, de havde mistanke om, at han havde kokain på sig og havde til hensigt at sælge det. Da politiet ankom kunne man konstatere at den 40-årige var i besiddelse af kokain og han sigtes nu for besiddelse af kokain.

clk

Artiklen sidst ændret: 21. oktober 2019 13:14

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu