Af Helsingør Dagblad

Debat: Kulturen på budgettet

Kultur – Af Kira Danholm, Liberal Alliance Helsingør

Under budgetforhandlingerne er kulturen flere gange blevet nævnt i debatterne, hvilket giver mening i en tid hvor der spares på alle områder. Men husk, at der er sket besparelser på kulturområdet. Her vil jeg dog komme med den påstand: Besparelser på kulturområdet mærkes ikke lige så voldsomt som på fx. ældreområdet og det skyldes, at kulturen ikke er lige så nødvendig, som pleje af vores ældre. Det bør være på de områder, at det mærkes mindst, at der spares mest.

Artiklen sidst ændret: 21. oktober 2019 14:37

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu