Af Helsingør Dagblad

Debat: Når vi bliver syge, bliver vi brikker i et stort spil

Sundhed – Af Bente Borg Donkin, SF

Dominoeffekten beskriver den effekt, der opstår når én faktor påvirker en anden, som påvirker en tredje osv. ligesom når man skubber til den første brik i en række af dominobrikker. Sådan kan det også forekomme når sygdomme sætter gang i en negativ spiral sent i livet, hvor det fysiske og mentale overskud kan være udfordret.

SF er en del af den netop indgåede budgetaftale i byrådet. Det er vi, fordi der i aftalen på ældreområdet er tænkt ind, hvordan tilbuddene i ældreplejen kan imødegå de dominoeffekter, som sygdomme der rammer vores ældre, giver.

Artiklen sidst ændret: 21. oktober 2019 14:37

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu